За освіту для дітей рівнянам повернули 8,5 мільйона гривень

Йдеться про відшкодування податкової знижки

Майже п’ять тисяч жителів Рівненщини отримали податкову знижку.

Як повідомила заступник начальника ДПС у Рівненській області Надія Друзюк, станом на 1 грудня цього року 4896 мешканців області задекларували 9,6 млн грн податкової знижки. З яких 8,5 млн грн, або 90 % вже повернуто мешканцям Рівненщини з бюджету.



Податківці нагадують, податкова знижка надається, якщо фізичною особою протягом звітного року понесені витрати, пов’язані зі сплатою за навчання у вітчизняних закладах дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, у вищих та професійно-технічних навчальних закладах, внески на благодійність, відсотки за іпотечним кредитом, витрати на переобладнання машин під біопаливо, тощо.
 

Для отримання податкової знижки за результатами 2018 року необхідно подати декларацію за місцем реєстрації до 28 грудня 2019 року. Податок підлягає поверненню протягом 60 календарних днів з дня подання декларації.
 

У разі, якщо платник податку до кінця року, наступного за звітним, не скористався правом на нарахування податкової знижки, таке право на наступний податковий рік не переноситься.

Повідомляє ДПС у Рівненській області

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень