Хто змусить підприємців Рівненщини платити зарплату по-чесному

Минулого року податківці виявили 125 фактів виплати зарплати у «конвертах»

Податкова служба Рівненщини впродовж минулого року встановили 125 випадків порушень підприємствами та фізичними особами – підприємцями виплати заробітної плати своїм працівникам. Йдеться про виплату зарплати у «конвертах».

Після проведених перевірок додатково донараховано до бюджету 49,2 млн грн податку з доходів фізичних осіб, ще 2,9 млн грн військового збору та 12,0 млн грн єдиного внеску.

Також податківці виявили 51 найманого працівника, з якими роботодавці не оформили належним чином трудових відносин.

Віталій Чуй  ФОТО Rivne Media



Треба чітко усвідомити, що згода отримувати зарплату «в конвертах» може зіграти злий жарт, позбавивши у майбутньому всіх соціальних гарантій.


Ніхто не зможе краще змусити роботодавців чесно платити зароблені гроші, як самі працівники, які повинні просто не погоджуватися на роботу за невигідними для себе умовами.


Нелегальна зарплата не лише зменшує надходження до бюджетів та державних соціальних фондів, а й тягне за собою багато неприємностей і для самих працівників, - зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень