Центр Рівного «зупиниться» на годину через торгівлю людьми

Рівне приєднається до щорічної всесвітньої акції Walk for Freedom 

Акція «Хода за свободу» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми відбудеться у Рівному у п’ятницю, 18 жовтня, о 13:30.

 - Це мовчазна і мирна хода, яку організовують вже шість років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз перебувають у рабстві. Розпочнеться захід о 13.30 у Рівному на Майдані Незалежності. Звідси учасники ходи вирушать по вулиці Соборній до академічного музично-драматичного театру, після чого колона людей повернеться назад. Основна мета «Ходи за свободу» роз’яснити людям існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію, - повідомляють організатори.

Акція відбудеться під патронатом Міністерства соціальної політики України, за підтримки Представництва неурядової громадської організації А21, Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Міжнародної організації з міграції та місцевих державних адміністрацій.

Нагадаємо, Європейський день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень