Молодь біля поліції Рівного зібралася на імпровізовану лекцію (ФОТО)

Аби акцентувати увагу на правах і обов’язках громадян у поводженні з поліцією, зокрема під час проведення акцій та зібрань

Активісти громадянського руху зібралися сьогодні біля міського відділу поліції на імпровізовану лекцію.

У такий спосіб вирішили висловити свою позицію та акцентувати увагу громадян на їхніх правах і обов’язках у поводженні з поліцією, зокрема під час проведення акцій, зібрань тощо, повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції.

«Поліція Рівного завжди відкрита для діалогу, готова враховувати думку громадян, жителів міста заради їхньої безпеки та захисту їхніх прав. Однак поліцейські діятимуть виключно у рамках чинного законодавства та наданих їм повноважень», — звернувся до присутніх начальник Рівненського відділу Василь Зелінський.

Крім того, Василь Зелінський та начальник відділу комунікації Антон Крук запропонували присутнім на заході долучитися до обговорення питання взаємодії поліції та громадськості під час проведення мирних акцій а також залучення активної молоді до спільних соціальних безпекових проектів,-йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Рівненської області.

Акцію непокори у формі лекції влаштували активісти Громадянського Руху «Відсіч» - через нещодавнє затримання у центрі Рівного неповнолітньої Дарії Коцюруби і її товариша.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень