Слідство по-рівненськи: сотня місцевих жителів побила поліцейського і прикордонників

У селі Познань та Глинне, Рокитнівського району

На Рівненщині поліцейські встановлюють осіб, які чинили опір правоохоронцям під час слідчих дій. Інцидент стався ще 21 травня у селі Познань і Глинне Рокитнівського району.


Правоохоронці спільно з прикордонниками та місцевою прокуратурою розслідували кримінальне провадження, пов’язане з незаконним видобутком бурштину. Група правоохоронців проводила санкціоновані обшуки у помешканнях двох жителів сіл Познань та Глинне.


Це викликало невдоволення у місцевих мешканців, і понад сотня селян чинила опір правоохоронцям. У правоохоронців відібрали відеокамеру, теку з документами та нанесли кілька ударів капітану поліції та працівникам прикордонної служби. Після надання необхідної меддопомоги потерпілих, які отримали забої різних частин тіла, відпустили.

Фото ілюстративне

У ході досудового розслідування за статтею 342 (опір працівникові правоохоронного органу), статтею 186 (грабіж) та статтею 345 (умисне заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України слідчі слідчого управління встановили орієнтовне коло найбільш активних осіб, які можуть бути причетні до вчинених кримінальних правопорушень.

Фото ілюстративне

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень