Сьогодні у Рівному проти Хомка «автомайданили»

Хомко вважає це клоунадою

Сьогодні у Рівному автомайданівці влаштували автопробіг під гаслом «Рівне без Хомка». Незрозуміло точно, які саме це «автомайданівці», бо в Рівному ми маємо дві групи людей, які вважають себе справжнім «Автомайданом».

Організатором сьогоднішньої акції виступав Роман Мартин. Стоячи біля торгового центру «Чайка», де мали збиратися автомобілі протестантів, він пояснював, що ціль запланованого автопробігу - нагадати міському голові про його позицію під час Майдану та невиконані обіцянки за час його каденції.

Якою саме була позиція Хомка та які саме обіцянки не виконав Хомко організатор акції докладно не пояснив, зосередивши увагу запрошених журналістів на тому, що напередодні у соцмережах поширилась інформація, згідно з якою його акцію нібито мали знімати російські телеканали з метою подальшої трансляції і пропаганди післямайданного хаосу в Україні.

На думку Романа, ситуацією хотіли скористатися прибічники міського голови, щоб дискредитувати будь-які акції проти нього. Пряма мова Роман Мартин:

 

Сама цікава ситуація того, як перекручується, як влада використовує  брудні методи пропаганди для того, щоб дискредитувати всіх, хто виступає проти цієї влади

 

Зрештою, жодних ексцесів не відбулося. Як стверджує наш кореспондент, загалом він побачив лише три автомобілі біля «Чайки», які реально планували проти чогось протестувати. Можливо пізніше їх стало більше, але про жодні затори у зв’язку із «автопробігом» ні слухачі, ні ДАІ «Радіо Трек» не повідомляли.

Натомість міський голова Рівного Володимир Хомко, коли ми йому зателефонували, щоб взяти кометар, як виглядало, не надто переймався цією подією.

На його переконання, це була чітко спланована акція замовного характеру, і зрозуміло, хто з кандидатів її замовив та оплатив. Пряма мова Волдомир Хомко:

 

 

Це не активісти, це група клоунів, найнята знаєте яким кандидатом. У нього здають нерви. Тому що я розумію – витратити мільйони гривень і отримати 8-9% рейтингу, коли вибори на носі. Тому мусимо з вами терпіти оцей цирк-шапіто до 25 жовтня. Я це знаю, що ці клоуни готують хеловін, гарбузи, пам‘ятники.

 

Також Володимир Хомко зауважив, що технології, які застосовуються нині у Рівному, чітко повторюють схему недавніх брудних та скандальних виборів у Чернігові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень