«Укртелеком» претендує на компенсацію від Рівного

За ліквідацію провалля на вулиці Чорновола

Фото Радіо Трек

Частину тротуару на вулиці Чорновола у Рівному, де на початку березня провалився сміттєвоз, ремонтують.

Нині тут встановили спеціальну бетонну плиту.

Протягом дня на цьому місці працювали робітники. Як з'ясувалось, це представники підрядної організації, яку найняли керівники регіонального відділення «Укртелекому».

Фото Радіо Трек

Вартість робіт у компанії, яка є власником комунікаційних мереж, не називають. Втім, хочуть стягнути компенсацію з міста, заявив речник «Укртелекому» Михайло Шуранов:

- Ми не розголошуємо суми, але плануємо виставляти претензію, по факту закінчення робіт, до організації, яка винна у пошкодженні. Комунальники, чий сміттєвоз наїхав на люк і провалився під асфальт, очевидно винні. Вони там не повинні були їздити. Або вина є тих, хто заздалегідь не повідомив про зміну призначення цього місця – з тротуару на проїжджу частину. Була певна затримка з початком ремонту, пов’язана з тим, що ми спеціально зі Львова замовляли підсилену плиту, мета якої витримувати більше навантаження.

Речник «Укртелекому» додав, що монтажні та інші види робіт завершать до кінця тижня.

Фото Радіо Трек

У міській раді тим часом пояснили, що компанія є власником люка та комунікаційних мереж, а отже має ремонтувати все за власний кошт.

- Поки до нас не звертались юристи «Укртелекому». Про компенсацію взагалі вперше чую, — сказав радник міського голови Олександр Джигирей.

Начальник «КАТП 1728» Ростислав Кралюк, чий сміттєвоз на початку березня провалився під асфальт на тротуарі по вулиці Чорновола, 17, сказав таке:

- До нас на підприємство жодних офіційних звернень від «Укртелекому» не надходило. А щодо того, що там не можна їздити – то це не правда. Там «прохідний двір», по-перше. Усі там їздять. А по-друге, ми маємо якось вивозити звідти сміття.

Раніше заступник начальника міського управління ЖКГ Володимир Лапюк пояснював журналістам UA: Рівне, що

у своїх висновках комунальники писали про те, що на місці провалля встановлена плита невідповідного державного стандарту.

За словами посадовця, приписи надсилали на директора рівненської філії «Укртелекому».

Фото Радіо Трек

Нагадаємо, у листопаді минулого року поруч провалився інший комунікаційний колодязь, що належить «Укртелекому». Тоді робітники укріпили колодязь, а ділянку поруч заасфальтували. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень