У Рівному каналізаційні люки залили асфальтом, аби потім витягнути їх

Так правильно

Фото зі сторінки Геннадія Муляра

Рівняни дивуються технології роботи шляховиків. На вулиці Оршанської перемоги вони два тижні тому уклали асфальт поверх люків, а тепер «викопують» їх з-під асфальтного покриття. Про це написав у себе на сторінці в ФБ рівнянин Геннадій Муляр.

Тижнів два назад шляховики зробили шматок дороги по Оршанської перемоги (колишня Матросова). Сьогодні приїхали з металошукачем і знайшли 4 люки, які вони закатали в асфальт. Зрізали новеньке покриття над люками і будуть їх (люки) піднімати. Може, хтось знає, що це за спецтехнологія?

Це знає керівник рівненського ШЕУ Віктор Климук. Каже, така технологія правильна:  

Викладається спершу асфальтобетон, а потім витягуються люки. Як правило, люки кожен на різному рівні, і асфальтоукладачем підійти під низ досить складно.

 

Тому влаштовується асфальтобетон з запасом, після того вирізається основа, бетонується основа, під люки влаштовується асфальтобетон, в межах люка повторно. Так технологічно правильно.

Сьогодні шляховики підіймуть люки на належний рівень. Якщо бетон бід основою люка встигне застигнути, то все заасфальтують вже сьогодні, каже Віктор Климук. В іншому разі, роботи продовжать завтра.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень