Українці врятували молодого поляка від самогубства

Він збирався повіситися

Пригода трапилась кілька днів тому в лісі на півночі Польщі між селами Кєлпіно і Сомоніно. Четверо українців саме закінчили відбувати обов’язковий карантин після перетину кордону, йшли через ліс зі своїм польським товаришем Яном, щоб на природі з’їсти кебаб – найпопулярнішу страву польської вуличної їжі.

Дорогою до будки з кебабом хлопці побачили у лісі мотузку, яка звисала з дерева. Виявилось, що висів чоловік з петлею на шиї.

Секунда – і відізвався інстинкт – рятувати людину, поки ще не пізно! Ми його підхопили, вийняли з петлі і поклали на бік. Він виглядав, наче мертвий, але потім я почув, що він дихає. Я одразу викликав швидку допомогу, ­– згадує Євген, один із українців.

Медикам було важко знайти місце події, адже це було в лісі, складно було описати конкретне місце. Постраждалого госпіталізували і надали медичну допомогу. Пізніше виявилось, що самогубство намагався скоїти 25-річний поляк.

Чоловік залишився живим завдяки небайдужості хлопців, які його врятували. Роботодавець рятівників з України пообіцяв віддячити їм належним чином, коли дізнався про те, що сталося, - пише dziennikbaltycki.pl.

Радіо Трек у ТelegramViber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень