Трьох учасників акції затримали. «Авто Євро Сила-Рівне» збирається біля райвідділу поліції (ВІДЕО)

Рух на трасі Київ-Чоп відновлено

Трьох учасників сьогоднішньої всеукраїнської акції непокори, в ході якої активісти перекривали Київ-Чоп поблизу АЗС «Socar», затримали правоохоронці.  

За повідомленням поліції, близько 19:00 години під час акції протесту поблизу Рівного між мітингарями та поліцейськими виник конфлікт.

За попередньою інформацією, під час регулювання патрульним поліцейським дорожнього руху один із протестувальників порушив вимогу покинути проїжджу частину та вдарив поліцейського в обличчя, і зірвав радіостанцію. До сутички долучилися і інші учасники протесту.

В результаті поліцейські затримали трьох учасників сутички та доправили їх до Рівненського районного відділення для встановлення їх особистих даних. Після надання пояснень затриманих відпустили.

Двоє патрульних, а саме командир та заступник командира батальйону отримали забої. Їх оглянули медики та надали необхідну допомогу.

За фактом насильства щодо працівника правоохороного органу слідчі внесили відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Крім того, у поліції проводять службове розслідування щодо правомірності дії працівників поліції щодо мітингувальників.

Станом на 20:30 рух автодорогою Київ-Чоп у Рівненському районі розблоковано. А у Сарненському районі рух автодорогою Київ-Ковель-Ягодин учасники акції розблокували о 18:10.

Тим часом, на сторінці «АЄС-Рівне» розмістили відео, де очільник організації закликає усіх з’їжджатися до райвідділу, що на вулиці Петра Могили.

Наші новини у Тelegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень