Кому тролейбус? У Рівному продають раритетні екземпляри (ФОТО)

А ще – стоматологічне обладнання

Рівненське тролейбусне управління збиралося здати на металобрухт п’ять 37-річних тролейбусів «Шкода». Ці тролейбуси уже три місяці не виїжджають і зберігати їх на підприємстві немає де. Таким чином, деталі, які можуть ще знадобитися, мали залишити, а усе інше - здати на брухт. Адже в автопарку управління ще є 27 таких «рогатих».

Члени бюджетної комісії Рівнеради досить неоднозначно поставилися до такого рішення. Зокрема Микола Бляшин запропонував продати їх, а не просто пустити та метал.

Начальник транспортного управління Віталій Миронюк повідомив, що такі намагання були, навіть приїжджали клієнти з Києва, утім угоду так і не уклали.

Ці тролейбуси уже три місяці не виїжджають і зберігати їх на підприємстві немає місця, пояснює Віталій Миронюк. Адже цього року планують купити ще 12 тролейбусів, половина з них будуть нові.

Разом з тим, Віталій Миронюк каже, що на маршрутах досі їздить найперший тролейбус Рівного - 1974 року випуску.

Його, запевнив Віталій Миронюк, зберігатимуть до останнього.

Натомість, із пропозицією продати тролейбуси не погодився Сергій Васильчук, адже, серед іншого, від кількості транспортних одиниць залежить чисельність штату управління: 

- З цих п’яти тролейбусів, які ми спишемо, там є частково агрегат, який може використовуватися для ремонту тих 27, які сьогодні їздять ще. Тому, пропоную підтримати саме це рішення. Якщо хтось забажає у нас щось купити, у нас є транспортні засоби, які ми будемо так само списувати. Крім того, що вони займають місце, то ми маємо розуміти ще одну річ: від кількості тролейбусів, які перебувають на балансі у тому чи іншому управлінні, розраховується штатна чисельність. То ми маємо годувати ще, вибачте, «лівих» людей.

Врешті, бюджетна комісія все ж вирішила спробувати продати тролейбуси. До слова, у Рівному такий транспорт ще й можна орендувати.

Продати запропонувала бюджетна комісія і обладнання стоматологічної поліклініки.

У переліку устаткування на списання є кілька одиниць техніки, яким трохи більше 10 років. До прикладу, рентген апарат 2003 року, установка 2008-го і рентгенівська система 2006 року.

На підтвердження зношеності обладнання, яке уже не підлягає відновленню, начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів приніс членам бюджетної комісії цілу теку заключень організацій, які займаються ремонтом такої техніки та доповідні головного лікаря.

Але бюджетна комісія все ж вирішила спробувати продати і ці апарати. У разі продажу кошти підуть у бюджет розвитку міста.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень