«Тримаймо стрій!»: Гончаренка позбавили голосу у раді Європи після того, як він поставив пряме питання Меркель (ВІДЕО)

Олексій звинувачує в усьому – антисеміта з Росії, називаючи його словом із 3-х літер

20 квітня під час виступу в ПАРЄ народний депутат Олексій Гончаренко продемонстрував прапор України з дірками від російських куль, привезений з Донбасу. Після цього президент асамблеї Хендрік Демс перервав його промову та попередив про можливу відповідал

Як відомо, перебуваючи у Брюсселі, Олексій Гончаренко днями, крім всього іншого, поставив пряме запитання канцлеру ФРН фрау Меркель.

При цьому він також попросив її дати чітку відповідь. Гончаренко запитав:

«Путін убивця? Так чи ні?»

«Іх хабе айне фраге», - Гончаренко в ПАРЄ запитав Меркель німецькою: «Путін – убивця?»

Ангела Меркель прямо не відповіла, а сьогодні стало відомо, що Гончаренка позбавили на три місяці слова – під час засідань ПАРЄ.

Ось як це пояснює сам український депутат:

- Сьогодні сталася безпрецедентна подія. Регламентний комітет ПАРЄ позбавив мене слова на три місяці за доносом з боку голови російської делегації у ПАРЄ, віце-спікера Держдуми Росії Петра Толстого.

 

Цей негідник, українофоб, антисеміт, європофоб написав на мене скаргу, що я ображаю його і Путіна. І було прийнято рішення на три місяці забрати в мене слово. Але слово забирають не в мене, не в нашої політичної сили, слово забирають в України.

Далі вони хочуть покарати мене за український прапор, прострілений російськими кулями, який мені передали наші військові для того, щоб я його продемонстрував у сесійній залі ПАРЄ.

Я хочу сказати одне – Україні ніколи ніхто не зможе закрити рота! Ми будемо боротися і відстоювати свої права. Так було, так є і так буде.

 

А пану Толстому я хочу передати одне – ти негідник, ти знову можеш перекласти кожне моє слово і писати чергову кляузу, це максимум, на що ти здатний. У себя там, может, ты и граф Толстой, а у нас ты … простой.

Слава Україні! Тримаймо стрій!

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень