Тримаємо тил: Рівне за місяць з моменту повномасштабного вторгнення росії

Приймаємо переселенців, допомагаємо бізнесу й розвиваємо медицину

Станом на п’ятницю 25 березня  від початку війни у Рівному прийняли 4460 переселенців, які залишаються проживати у нашій громаді.

За даними міської ради до навчання у Рівному долучилися 417 дітей.

11 компаній зареєструвалися для перенесення свого бізнесу із зони бойових дій на території Рівного та Квасилова. Дві з них вже розпочали підготовчі роботи з перенесення.

 

Водночас підприємства міста мають 200 вакансій для внутрішньо переміщених осіб.

 

Крім того, станом на п’ятницю у Рівному є 12 охочих здати оренду чи продати площі для розміщення бізнесу, який готовий «переїхати» із зони бойових дій.

Щодо медичної галузі, окрім численного обладнання для лікувальних закладів міста, вдалося облаштувати 85 ліжок у сховищах для хворих. Також там укомплектовані операційна, перев'язувальні та відділення для пологів і реанімації

200 переселенців, з яких 59 - діти, отримали медичну допомогу

Для переселенців та жителів міста запрацював єдиний багатоканальний номер інформаційної підтримки - 1553. Безплатно з мобільного.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень