Гороскоп для України: яке майбутнє нас чекає

Прогнози трьох астрологів

Астрологи неодноразово складали гороскоп розвитку подій в Україні, залежно від того чи іншого розташування небесних тіл. Одна прогнозують злам подій вже у квітні, інші кажуть, що війна може перейти в стадію «замороженого конфлікту». 

Війна загалом триватиме три місяці 

Популярна астрологиня Анжела Перл родом з України, хоча тривалий час мешкає в Австралії. На її каналі майже 1,6 мільйона підписників з усього світу.

Точка неповернення буде 30 квітня і місяць опісля, тому війна може тривати три місяці. Затемнення 30.04.2022 змінить всю Україну назавжди, єднання буде таким, що жодна країна світу такого не бачила, – прогнозує Анжела Перл.

Спрогнозувала вона й майбутнє для України з астрологічної точки зору та використовуючи карти таро. За її словами:

  • Україна перебуває у знаку Тельця в Урані – планеті незалежності. Тому Україна завжди буде вільною і незалежною державою, «це її суть, ДНК»;
  • російські війська відступлять;
  • затемнення 30 квітня змінить усю країну;
  • на відновлення України знадобиться 3,5 року, «це буде нова і дуже сильна держава»;
  • ядерного вибуху не буде;
  • зміна влади у РФ відбудеться лише у січні 2024 року.

Протриматися треба до середи квітня 

Поділився власним прогнозом й ведичний астролог Ігор Нехаєв. За його словами, ще 26 лютого Марс з’єднався з Сатурном у Козорізі. Це злиття триватиме до 7 квітня. В цей час за словами Нехаєва:

  • очікується сильне напруження, конфліктні ситуації, розбіжності та протистояння;
  • войовничий настрій, дратівливість, тривожність і прояв гніву;
  • зростання енергії, сили волі й концентрації, імпульс у досягненні мети.

Найбільший пік військової напруги був до 6 березня, а нестабільна конфліктна ситуація триватиме до середини квітня 2022 року, – підкреслив астролог.

Війна закінчиться, а український парламент оновлення 

Ще один гороскоп представила авторка сторінки Instagram Moon Calendar Сара Сарасваті. 

За її словами у гороскопі України Місяць перебуває у сузір’ї Козорога, і називається цей період  Саді Саті. Сатурн тиснутиме до січня 2023 року.

За прогнозом Сари Сарасваті весь 2022 рік несприятливий для України. 

З 7 лютого 2022 року до жовтня 2024-го йде планетний період Юпітер/Венера. Ретро-Венера спалена і відповідає за війну, суди та конфлікти. Ретроградність порушує питання минулого. Конфлікт поступово згасатиме із завершенням періоду Венери, наприкінці 2024 року, – висловила переконання астрологиня.

Сатурн та Марс знову перетнуться з 2 по 7 квітня. Це за словами астролога – найбільш небезпечний період, йдеться про травми та конфлікти.  Вже 8 квітня Марс залишить знак Козорога і перейде в знак Водолія – це нібито допоможе розвантажити конфлікт та загальне загострення.

У 2022 році тіньові вузли змінять свої знаки. Зміна тіньових вузлів Раху/Кету може принести зміни в парламенті України, – вважає Сарасваті.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень