Три знаки Зодіаку, які тільки вдають турботу про інших 

Бо в першу чергу, вони люблять тільки себе

БЛИЗНЯТА

Це дуже соціалізовані особистості, і вони легко спілкуються з різними людьми. Однак іноді їхня турбота і спілкування можуть бути поверхневими. Близнюкам подобається перебувати серед людей і ділитися ідеями, але вони також можуть швидко втратити інтерес і перейти до іншої теми чи людини.

ТЕРЕЗИ

Це дипломати які люблять зберігати гармонію у стосунках. Вони часто намагаються догодити іншим і уникнути конфліктів, тому інколи ця турбота може здаватися награною. Терези хочуть усім догодити і іноді можуть сказати те, що інші хочуть почути, навіть якщо це нещиро.

ЛЕВИ

Леви харизматичні і люблять бути у центрі уваги. Вони можуть піклуватися про інших, щоб домогтися уваги і визнання. Хоча Леви можуть бути дуже щедрими і дбайливими, іноді їх турбота може бути пов'язана з хвастощами і прагненням звернути увагу на себе. І це виглядає дуже не щиро. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень