Ангели-охоронці носять їх на руках: ці 3 знаки Зодіаку найщасливіші

Вони – справжні улюбленці долі

Телець

Про представників цього знака не просто так кажуть, що вони народилися в сорочці. Такі люди часто можуть похвалитися вражаючими історіями про те, як вони вижили в найнебезпечніших і найжахливіших ситуаціях. Якщо у котів сім життів, то Тельці проживають усі десять.

Успіх у роботі та особистому житті до них сам приходить. Зазвичай Тельці щасливі в шлюбі й проживають з коханою людиною все життя. Ще в молодості вони домагаються кар’єрних висот і поваги інших. 

Риби

У Риб спокійне і розмірене життя. Ангел-охоронець береже таких людей від підступності та жорстокості навколишнього світу. Їм часто заздрять, адже все вдало складається само собою. Астрологи взагалі не здивовані, що 87% Риб обіймають високі посади на роботі.

Ще цей знак від народження усвідомлює цінність і важливість сім’ї. Тому вони не розмінюються на короткі й несерйозні стосунки з ким попало. А бережуть себе для тієї самої другої половинки, з якою розділять своє щастя і горе.

Водолій

У Водоліїв є чудова і рідкісна можливість вдосталь насолодитися всіма принадами життя. Вони не страждають від комплексів і відсутності уваги протилежної статі. У цього знака Зодіаку виходить все, за що він тільки не візьметься. Водолії талановиті, сміливі й дуже красиві від природи.

Також цей знак вирізняється особливою мудрістю і проникливістю. Вони цінують те, що мають, і бережуть своїх близьких. Вміють підтримати як ніхто інший і завжди прийдуть на допомогу. Напевно, тому з Водоліїв виходять відповідальні працівники й прекрасні сім’янини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень