Назвали три знаки Зодіаку, чиє особисте життя перевернеться з ніг на голову

Доленосний період

Для трьох знаків Зодіаку настає важливий період. Життя може кардинально змінитися у кращу сторону. Доленосні події можуть відбутися в особистій сфері представників усіх знаків зодіаку, але у трьох із них життя буквально перевернеться з ніг на голову.

Терези

Терези, які ніяк не могли вирішити, хто з двох шанувальників, які останнім часом ходять за ними хвостом, їм ближчий, будуть позбавлені складного вибору – у їхньому житті з'явиться третій. Йому неможливо скласти конкуренцію, тому все вирішиться саме собою.

Козоріг

Козороги, які зіткнулися з кризою і перебувають у пошуках нового джерела натхнення, знайдуть його в особі нової людини, з якою вони познайомляться саме цього дня. Почавшись із симпатії та легкого флірту, стосунки переростуть у серйозний зв'язок – можливо, на все життя.

Водолій

Водолії, які останнім часом завзято – але поки що марно – намагаються вирішити важливе життєве завдання, найменше розраховують на те, що їм допоможе хтось із близьких – вони воліють з усім давати раду самі. І дарма, бо кохана людина зіграє у ситуації головну роль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень