Три знаки Зодіаку нарешті знайдуть своє справжнє кохання у 2023 році

Зірки впевнені, щасливий збіг обставин неминуче подарує порозуміння, щастя і кохання

ТЕЛЬЦІ

Всесвіт нарешті зрозуміє, чого насправді бажають Тельці. За щасливим збігом обставин ця зустріч подарує кохання і порозуміння, а от яке щастя зустріли Тельці - вони усвідомлять дещо згодом. При цьому, зірки нарешті перестануть відсилати Тельців до кого попало, аби було.

Астрологи радять Тельцям напередодні доленосної зустрічі уявити собі цю людину. Але йдеться не про зовнішність, або про характер, поведінку манери. Цього разу точно спрацює!

 

БЛИЗНЯТА

Близнята теж будуть у центрі Всесвіту, адже їхня харизма просто не може більше залишатися непоміченою. Протилежна стать більше реагуватиме на Близнят, відчуваючи у повітрі їхню шалену енергетику. Близнятам треба бути вкрай обережними, адже охочих їм сподобатися буде дуже багато, тому важливо не помилитися.

Зірки радять слухати не серце, а здоровий глузд. Якщо людина хоч чимось не влаштовує, краще не починати будувати з нею серйозних стосунків.

 

СКОРПІОНИ

Самотніх Скорпіонів чекають кармічні зустрічі. Як складатиметься майбутнє, ніхто не може бути певен, але астрологи вважають, що з цією людиною Скорпіонам заманеться провести решту свого життя. Деяких Скорпіонів навіть наявність постійного партнера не зупинить, бо зупинити дію космосу реальні люди не здатні.

Випадкова зустріч у справах, по роботі чи в черзі може стати доленосною. Особливо нові люди в оточенні Скорпіонів можуть стати їхніми провідниками до нового кохання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень