Три рішення для кухні, які, схоже, ніколи не вийдуть з моди (ФОТО)

Якщо ваш ремонт кухні ще тільки попереду, візьміть на замітку, і навіть через 10 років не пошкодуєте про це

Кухонний фартух з плитки 

Попри чисельні рішення, які є сьогодні на ринку базовим, як і раніше, залишається традиційна керамічна плитка. Все очевидно: вона практична, її просто доглядати, зносостійка, стійка до води, жиру та високих температур. Навіть якщо він вам набрид – його можна просто пофарбувати та змінити колір швів.

Лаконічні фасади

Замість яскравих кольорових фасадів з різноманітними завитками, вензелями, фрезеруванням краще зробити ставку на лаконічному варіанті. Це завжди виглядає дорого, благородно та стильно і часто не потребує великих фінансових вкладень.

Дерев'яна стільниця

Дерево можна сміливо назвати універсальним оздоблювальним матеріалом, який, до всього іншого, здатний зробити інтер'єр затишнім. Завдяки дерев'яній стільниці палітра кухні загалом стане теплішою та природнішою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень