Три речі, які проганяють із дому бідність: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

У кожному будинку може згаснути позитивна енергія, через що буде накопичуватися негатив. Щоб позбутися фінансових та сімейних проблем, варто придбати кілька предметів-талісманів.

Живі квіти

Красивий букет живих квітів приносить в будинок радість, красу і гармонію. Не можна приносити в будинок квіти з шипами в якості талісмана та сухі квіти. А ось красиві хризантеми, гербери, гортензії привернуть у ваше життя удачу та достаток.

Мед

Мед володіє потужною силою та енергією. Експерти відзначають, що мед здатний принести в будинок достаток, але повинен він бути повністю натуральним і без добавок.

Перед тим, як принести в будинок мед в якості оберега, потрібно обов'язково прибрати житло. Важливо, щоб мед не був зацукрованим.

 

Цвях

Простий та старий спосіб для залучення удачі і достатку в будинок це цвях. Вважається, що такий предмет може захистити ваш дім від бідності і проблем, злодійства та заздрісників. Щоб цвях служив талісманом, його потрібно якомога глибше забити в одвірок вхідних дверей або кухні.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень