6 ознак, що наші померлі родичі залишають нам послання: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Знаки через тварин

Згідно із народними уявленнями, помeрлі часто приходять до нас через тварин. Вони здатні використовувати енергію живих істот і з’являтися перед нами у вигляді метелика, кішки, сонечка, пташки.

При цьому тварина починає вести себе не зовсім типово: сідає на нас, влітає у вікно, кричить, привертає увагу тощо.

Спілкування через предмети

Помeрлі можуть залишати на нашому шляху різні предмети: пір’їнку, монети, каміння. Таким чином вони хочуть показати, що ми досі значимі для них і вони пам’ятають про нас.

Запахи

Дуже часто ми можемо відчувати запахи, властиві нашим рідним. Це може бути незвичайний парфум, запах цигарок, квітів або будь-який інший запах, який чітко асоціюється у вас з помeрлим. В більшості випадків цей запах з’являється немов з нізвідки і так само непомітно зникає.

Музика

Помeрлі близькі також можуть спілкуватися з нами через пісні. Таке особливо помітно в складні життєві періоди. Коли ви в зневірі, помeрлі роблять так, щоб ви чули пісню, яка подобалася вам обом.

Вони приходять у сни

Це один з найпоширеніших видів «спілкування» помeрлих з близькими. Вони нерідко приходять до нас у сни. Причому цей сон дуже яскравий, він запам’ятовується на довгі роки, про нього не хочеться забувати. Такі сни світлі і добрі.

Якщо сон з помeрлим залишив важкий відбиток і вам хочеться скоріше забути, значить, це ігри вашої підсвідомості.

 

Однакові числа

Свою любов помeрлі також демонструють через числа. Ми можемо регулярно спостерігати в різних місцях дати, які важливі для вас обох, – дні народження, річниці тощо.

Також це можуть бути цифри, які повторюються на годиннику, білбордах чи в інших знайомих місцях – 1111, 2222, 333.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень