Три речі, які не можна позичати сусідам, аби не накликати бідність та хвороби: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Сіль

Досить часто сіль використовували у різних магічних обрядах, оскільки вважали, що цей продукт має потужну енергетику. На сіль наговорювали спеціальні змови, які могли привернути хвороби та невдачі.

Даємо сіль – віддаємо багатство.

Тому езотерики радять ніколи не позичати сіль сусідам, аби вони вам не насолили. Якщо ж довелося поділитися сіллю, то такий борг назад ніколи не приймали.

Посуд

Посуд, яким користується родина, заряджається енергетикою членів сім'ї. Позичити чашку чи тарілку, означало віддати позитивну енергію з дому.

Посуд старалися не давати і не брати у борг. Із такою позичкою можна принести у дім хвороби та сварки, вважали наші пращури.

 

Віник

Здавна люди наділяли віник різними магічними властивостями. Вірили, що за його допомогою можна привернути у дім щастя та достаток. Водночас віник міг стати причиною негараздів у домі, оскільки відьми часто наводили за його допомогою порчу.

Тому віник ніколи не виносили із дому і не позичали його навіть найріднішим. Існувала сувора заборона торкатися у гостях чужого віника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень