Що потрібно викинути з дому до Нового року, щоб залучити гроші й удачу на весь рік: народні прикмети

Як позбутися від негативу і залучити достаток в будинок

Експерти кажуть, що перед Новим роком потрібно провести генеральне прибирання, і не одне. Речі вбирають в себе негатив, який здатний зруйнувати все.

Що потрібно викинути з дому до Нового року

Розбиті чашки, тарілки, дзеркала

Це неймовірна негативна енергетика, яка руйнує ваш стан. Розбиті речі в будинку потрібно викинути, щоб це не вплинуло на ваше матеріальне становище. На кухні не можна тримати нічого битого. Обов'язково за тиждень до Нового року постеліть нову скатертину і використовуйте тільки чисті прилади.

Старий одяг

Речі вбирають всю нашу енергетику, настрій, здоров'я. Якщо ваші шафи забиті старими речами, які ви давно не носите, варто від них негайно позбутися. Речі можна роздати або відправити в сміттєвий контейнер. Не збирайте мотлох у своїй шафі в новому році, щоб не втратити здоров'я.

Свічки

В умовах тотальної економії електроенергії в кожному будинку можна знайти свічки. Мало хто знає, але свічки є неймовірним джерелом енергетики людини. Перед Новим роком варто позбутися від напівзгорілих свічок і таких, які вам неприємні. Такі свічки можуть негативно впливати на будинок, що призведе до частих сварок та розчарувань в новому році.

Неприємні подарунки

Речі, які вам неприємні, приносять негативні емоції. Тріснуті вази, вигорілі картини, магніти, тарілки та одяг. Не вступайте в новий рік з тими речами, які викликають роздратування та негатив.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень