Чи можна зберігати в домі сухі квіти: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Що кажуть в народі про зберігання сухоцвітів вдома?

У деяких культурах вважається, що сухоцвіти притягують невдачі. Також їх можуть співставляти зі смертю або трауром.

Якщо вірити народним прикметам, то засохлі квіти можуть привести до втрати молодості й сили. Вважається, що оскільки квіти втрачають свою красу, їхній власник також може втратити свої життєві сили, захворіти й накликати біду.

Є думка, що дарування сухоцвітів може бути ознакою неуваги чи неприязності. У багатьох культурах живі квіти асоціюються з життям, а сухоцвіти вважаються негативним символом.

В деяких віруваннях вважають, що сухоцвіти можуть привести до притягнення негативної енергії чи навіть злих духів. Також сухі квіти у спальні можуть викликати тривожні сни чи нічні кошмари.

Спокійно можна зберігати вдома в засушеному вигляді лікарські рослини.

До них відносяться: лаванда, ромашка, м'ята, пижмо, чебрець, полин, материнка. Вони точно не принесуть нещастя своєму власникові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень