5 предметів на столі, які притягують негатив: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Надщерблений посуд

Згідно з забобонами, надщерблений та тріснутий посуд на столі може залучати негативну енергетику. Фрагменти посуду можуть символізувати розрив та розкол в енергетичному полі, впливаючи на атмосферу в домі.

Гострі предмети

Гострі предмети на столі, такі як тарілки чи салатниці з кутами або гострі кухонні аксесуари, можуть притягувати негатив. Ножі та виделки можна класти на стіл тільки під час прийому їжі.

Вважається, що гострі кути можуть створювати напругу і викликати навіть конфлікти в домі. Усі гострі предмети потрібно зберігати у закритих ящиках.

Сухоцвіти

Букетам із сухоцвітів не місце на столі. Згідно із прикметами, сухі квіти мають мертву енергетику, яка притягує у дім хвороби та скандали.

Надлишок предметів

Занадто багато предметів на столі може створювати візуальне безладдя та енергетичний хаос. Захаращений простір може порушити енергетичні потоки в будинку.

За порядком на столі слід завжди стежити, щоб уникнути можливого негативу та неприємностей у житті.

Темні кольори

Вважається, деякі кольори можуть носити у собі певну символіку. Наприклад, чорний або темно-синій колір може асоціюватися з проблемами та важкими емоціями.

Тому, підбираючи скатертину або посуд таких відтінків, можна залучити до життя негатив.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень