Три причини, чому у Рівному потрібно об’єднати дитячу та дорослу стоматологічні поліклініки

Думка міського управління охорони здоров’я

Об’єднати дитячу та дорослу міські стоматологічні поліклініки хочуть у Рівному (ред. – йдеться про заклади на вул. Соломії Крушельницької, 46 та Марка Вовчка, 14).

З ініціативою про об’єднання виступає міське управління охорони здоров’я. Об’єднання двох закладів дозволить покращити умови надання послуг пацієнтам, повідомив начальник управління Віктор Іськів:

Віктор Іськів

Умови праці та умови надання медичної допомоги при об’єднанні й переміщенні міської дитячої стоматполіклініки в приміщення дорослої стоматполіклініки будуть кращі як для працівників закладу, так і для пацієнтів. Це перше та основне.

 

По-друге, теперішнє приміщення (ред. – дитячої поліклініки) не відповідає умовам НСЗУ, тобто там немає повної інклюзії, а саме доступу до будь-якого приміщення закладу. Наприклад, рентген роблять у підвалі, людина з обмеженими можливостями не добереться до нього.

 

По-третє, там не забезпечена седація. Є категорія діток, яких для лікування необхідно ввести в седацію. Такого там немає і забезпечити це у тих умовах неможливо. Це три основні моменти, – розповів Віктор Іськів.

До того ж заклади розміщенні поряд, тож доцільності тримати їх у різних приміщеннях, на думку управління охорони здоров’я, немає.

Віктор Іськів додав, що про звільнення лікарів внаслідок об’єднання поліклінік не йдеться:

Буде проводитись оптимізація, але це буде відбуватися за рахунок адміністративного і господарського персоналу. Лікарський склад при цьому не постраждає.

Що буде з приміщення дитячої поліклініки після перенесення?

У цьому приміщенні потрібно організувати амбулаторію центру ПМСД Центральний, адже вони у своїх розмірах стисненні. Там повиходили лікарі з декретних відпусток і фізично їм немає де приймати, – розповів Віктор Іськів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень