Ремонт за понад вісім мільйонів у міському пологовому будинку Рівного (ФОТО)

До кінця грудня планують завершити

В  післяпологовому відділенні міського пологового будинку Рівного вже рік триває ремонт.

Загальний кошторис ремонту відділення становить 8,2 млн грн. Втім, з початку року з бюджету міської ради виділили 1,9 млн грн. За ці кошти там встановили витяжку, якої раніше у відділені не було, тому постійно цвіли стіни. Крім того, поштукатурили, пошпаклювали стіни та облаштували санвузли у кожній палаті. Палат у частині відділення, які ремонтують, дванадцять. Також у відділені буде п’ять технічних приміщень.

Фото - UA:Рівне

Як розповіла головна лікарка пологового будинку Світлана Муравська, попри те, що є більші й менші палати, розраховані вони так, щоб в одній перебувала лише одна породілля з дитиною.

Ми робимо так, аби відповідати сучасним вимогам, – зазначила головна лікарка.

Нині ще потрібно 1 млн 190 тис. грн, аби закінчити ремонт та закупити нові меблі у відремонтовані палати. Про це начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів повідомив вчора під час бюджетної комісії.

Головна лікарка пологового будинку Світлана Муравська розповіла, що ремонтних робіт залишилося не так багато, тому якщо міська рада виділить кошти, то 25 грудня у відремонтовані палати вже поселять пацієнток.

Іншу частину відділення планують відремонтувати вже з наступного року.

Окрім ремонту післяпологового відділення, у пологовому будинку тривають інші ремонтні роботи, які проводять за власні кошти.

Так, з початку року відремонтували частину жіночої консультації та сходи головного входу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень