Три обереги біля вхідних дверей, які не пускають зло у дім: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Згідно з народними прикметами, завдання оберегів - не просто захищати людей від нечистої сили, а також приносити здоров'я, багатство, успіх, щастя.

Які обереги можна розмістити біля вхідних дверей

 

Ікона

Православні люди вішають біля входу ікону «Семистрільна». Вважають, що ця ікона захищає сім'ю, перешкоджає проникненню злих сил у будинок, приносить спокій і мир.

Підкова

Наші предки вважали, що найкраще захищає будинок знайдена на вулиці підкова, та, яка відпала з копита коня. Це є символом того, що вищі сили дають вам знак про необхідність захистити своє житло.

Підкову можна вішати ріжками вниз або вгору. Якщо ріжки дивляться вгору — це приверне багатство і удачу, ріжки вниз — захист від недоброзичливців.

 

Вінок із сухоцвітів

Певні трави, зібрані у віник або вінок, оберігають оселю. Цей оберіг також розміщують над вхідними дверима. У вінку повинні бути такі трави:

  • Звіробій
  • Крушина
  • Гілочки ялівцю
  • Гілки верби і берези з бруньками
  • Кропива
  • М'ята

Вважали, що ці рослини найкраще справляються з негативною енергетикою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень