5 знахідок у домі, які можуть бути магічним підкладом: народні прикмети

Прикмети ннаших пращурів

Підклад – це різновид наведення порчі та магічного впливу, як на людину, так і на домівку

Ось ці, знайдені речі у домі, можуть бути ознакою того, що на вас навели порчу.

Волосся

Якщо ви виявили жмут волосся, і при цьому він перемотаний ниткою червоного або чорного кольору, то це точно підклад. Як правило, його роблять у двох випадках. Таке псування може принести розлад в сім’ю або ж послабити здоров’я.

Сіль

Сіль часто використовують для магічних змов. Сіль може як допомогти, так і нашкодити. Підсипають її або в саму квартиру, або ж під поріг.

Торкатися до неї руками не слід. Потрібно акуратно змести сіль віником і винести за межі вашого житла.

 

Голка

Цей предмет досить складно виявити у квартирі, а тому його часто використовують для різних магічних обрядів. Голку можуть увіткнути в шпалери, одвірок або ж просто кинути на підлогу. 

Якщо ви знайшли в будинку голку, то краще її позбутися. Якщо її підкинули, то вона може принести вам багато бід і нещасть.

 

Залишки свічок

Знайдені маленькі недогарки – ще один привід занепокоїтися. Це ж стосується і предметів зі слідами воску. Наприклад, змотані нитки й залиті воском.

Свічки дуже часто використовують в різних ритуалах. Найчастіше з їхньою допомогою роблять псування на бідність.

Якщо ж на свічці пов’язана нитка, то скоріше за все, вам бажає зла людина, яка перебуває з вами в родинних стосунках.

Папірці й записки

Порчу можна «записати» і на листочку, а потім підкласти її в квартиру людини. І підклад такий знайти дуже складно. Зазвичай небезпечна знахідка виявляється під час ремонту десь під плінтусами, за шафами. На папері можуть бути написані незрозумілі символи і букви.

Що з цим усім робити?

Якщо ви виявили у себе таку річ – не поспішайте панікувати. Для початку від неї потрібно правильно позбутися.

Найкраще винести її за межі будинку і закопати в землю. Можна віднести і в сміття. Головне – прибрати річ з дому і не торкатися її безпосередньо руками.

Використовуйте рукавички, пакет і позбудьтеся від них теж. Волосся і папір найкраще спалити. Щоб повністю убезпечити себе від негативу, прочитайте кілька разів молитву, яку знаєте.

Радіо Трек: НОВИНИ. Джерело: https://radiotrek.rv.ua/news/5-nebezpechnih-rechey-v-budinku-yaki-mozhut-pidkinuti-nedobrozichlivci-narodni-prikmeti_304080.html

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень