Три несподівані речі, які можна класти в пральну машину

Ви про це навіть не думали

Пральні машинки можна назвати головними рятівниками ХХ століття. А вже у цьому – вони просто збільшують кількість функцій, які можуть виконувати.

Виявляється, у пралку можна класти речі, які ви зазвичай перете вручну і не ризикували завантажувати їх у машинку. Ось три речі, які експерти радять класти до пральної.

Штори

Процес чищення штор не буде таким складним, якщо його зробити у пральній машині. Експерт з прибирання вдома Пулкіт Дамані каже так:

- Одна з головних причин, чому варто прати штори в пральній, – щоб легко очистити пил або бруд, які могли накопичитися з часом.

 

Штори часто можуть бути розсадником пилових кліщів та інших алергенів, тому важливо тримати їх у чистоті. Прання у машинці також допоможе зберегти їх свіжими та новими, – розповідає фахівець.

Але це треба робити дуже обережно. Не забувайте дивитися на етикетки із вказівками, щоб визначити тип тканини. Є штори, які взагалі не можна класти до пральної.

Килимок для спорту чи йоги

Килимки для спорту схильні до забруднення, але процес глибокого очищення не повинен бути складним.

- Прати килимок у пральній машині – це швидкий і простий спосіб очистити його та зберегти свіжість.

 

Тільки обов'язково використовуйте дбайливий цикл і м'який мийний засіб, а потім висушіть килимок на повітрі, щоб запобігти пошкодженню, – пояснює Пулкіт.

Насадки для швабри

Хтось просто змочує їх та викручує кілька разів, а хтось – просто викидає. Пулкіт Дамані рекомендує очищувати насадки в пральній.

- Їх слід прати в пральній машині з кількох причин.

 

По-перше, насадки швабри можуть бути досить брудними та сповненими бактерій.

 

По-друге, насадки швабри важко чистити вручну. По-третє, так вони служитимуть довше, – говорить Дамані.

Джерело: 24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень