Ці популярні речі у будинку усі забувають змінювати: на що звернути увагу

Це дуже важливо

Для комфортного проживання у будинку є купа різних побутових речей. Ми щоразу купуємо щось нове, аби поповнити їх запаси. Але, виявляється, не достатньо їх просто купити. Їх ще й регулярно треба викидати і оновлювати. Що варто регулярно замінювати у будинку – читайте в матеріалі.

Килимок для ванної

На цьому килимі постійно осідає волога і бруд, тож вони стають справжніми розсадниками бактерій, цвілі і грибка. Регулярно їх або періть, або оновлюйте, адже ви бруд розносити по всій квартирі.

Зубна щітка

Зубні щітки накопичують на собі купу бактерій. Аби не підхопити інфекцію та якісно чистити зуби і ротову порожнину, щітки треба замінювати кожні 3-4 місяці.

Пластикові кухонні дошки

Кухонні дошки із пластику або силікону не займають багато місця. До того ж на відміну від дерев’яних, вони не такі довговічні та небезпечні для здоров’я. Дошка з пластику може прослужити довше одного року, після цього її варто замінити.

Антипригарні сковорідки

Є такі сковорідки, які і не прослужать пів року щоденного використання. Більш якісні моделі служать від 3 до 5 років. Однак, важливо вивчити рекомендації виробника та не зловживати цими порадами. Найкраще купувати сковорідки середньої цінової політики і замінювати раз на рік.

Котячий туалет

Лоток домашнього улюбленця потрібно чистити належним чином або міняти не рідше ніж один раз на рік. Якщо кішок у будинку кілька, то термін служби виробу швидко зменшується. Все тому, що пластик має властивість вбирати запахи і буде погано пахнути.

Джерело: РБК

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень