Геніальний трюк, щоб душова кабіна сяяла чистотою

Як почистити дуже брудну ванну

Помити душову кабіну – не завжди просте заняття, адже вивести мильні та вапняні плями, які накопичуються у різних місцях, непросто. Дійсно, для ефективної боротьби з брудом деякі потужні мийні засоби можуть полегшити вашу роботу. Але вони, як правило, дорогі та екологічно небезпечні. Проте їх можна замінити підручними засобами.

Як очистити брудну душову кабіну

Харчова сода 

Краплі води завжди залишаються на стінках душу після купання, і після висихання вони утворюють вапняні відкладення, які важко видалити. Для розв'язання цієї проблеми незамінна харчова сода. Цей білий порошок ідеально підходить для видалення бруду без особливих зусиль. Процедура проста: змішайте соду з невеликою кількістю води, щоб отримати густу пасту. Використовуючи чисту губку, розподіліть її по брудних ділянках, а потім змийте водою.

Лимонна кислота

Завдяки своїм відбілювальним та дезінфекційним властивостям лимонна кислота також дає дуже надійний результат. Просто налийте в пульверизатор склянку теплої води і додайте до неї дві столові ложки лимонної кислоти. Ретельно перемішайте та розпорошіть розчин на забруднені ділянки. Зачекайте кілька хвилин, а потім протріть сухою ганчіркою.

Оцет

Для видалення вапняного нальоту та плям на душовій кабіні надійним союзником залишається оцет. Вам просто потрібно змішати його з водою у пропорції 1:1. Після цього змочити чисту губку в цьому розчині і протерти всю скляну поверхню всередині душової кабіни. А потім ополоснути скло водою.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень