Три кращих бюджетних аромати для чоловіків

При чому вони настільки універсальні, що підійдуть для чоловіків будь-якого віку

Чоловікам важко описувати аромати які їм до вподоби. Їм набагато легше сказати, що не подобається. Проте фахівці парфумерного осередку назвали три бюджетних парфуми, які чоловікам подобаються найчастіше.

Antonio Banderas – Blue Seduction for Men

Підійдуть активному чоловіку, однаково добре звучатимуть і на підлітках і на старших чоловіках. У верхніх нотах чорна смородина, м'ята та диня. У поєднанні з бергамотом вони будуть відгукуватися протягом усього дня. Тут переплітається капучино, мускатний горіх, кардамон, та зелене яблуко. Хороший амбровий шлейф.  

Angel Schlesser Homme

Це вже класика, вони актуальні зранку і ввечері. Аромат люблять за стійкість та елегантність. Аромат відкривають відтінки листя шіцу і сицилійського бергамота. У серці парфуму акорди рису, імбиру, анісу, кориці, лаванди, кардамону, ветиверу, кедра, а владний шлейф розстеляється у півтонах деревини й моху з білим мускусом. 

Запах точно доповнить стиль, додасть безтурботності та нового змісту активному дню.

Lalique Encre Noire

Королівська розкіш доступна кожному. Незвичайний, глибокий і загадковий запах для сучасних чоловіків. Парфум стане гармонійним доповнення завдяки ветиверу, відтінкам теплого кіпрського лісу. У серці розкривається свіжий і пристрасний кипарис. У базі переплелися кашемірова деревина і мускус.

Хто спробував раз, повертається до цього чорного кубу знову.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень