Третій випадок інфікування віспою мавп виявили в Україні

Хворий має легкий перебіг

В Україні зафіксували черговий випадок захворювання на мавпячу віспу. Це вже третій підтверджений випадок, повідомив головний санітарний лікар України Ігор Кузін.

За його словами, усі інфіковані мають легкий перебіг захворювання. Відомо, що за кордоном вони не перебували та, за попередньою інформацією, не мали контактів із хворими. Крім того, підтвердження, що ці випадки є пов'язаними між собою, теж немає.

Разом з тим Ігор Кузін додав, що наразі ризик поширення захворювання українців низький.

У випадку, якщо людина спостерігає в себе симптоми схожі симптоми: висипку у вигляді пухирців, зокрема на обличчі, температуру, головний біль тощо, звертайтесь за медичною допомогою, використовуючи засоби протиепідемічного захисту (захисну маску, рукавички тощо), щоб не заразити інших, – зауважив Ігор Кузін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень