Трест зеленого господарства Рівного купить легковик майже за півмільйона гривень

До кінця року його мають доставити у місто

Це автомобіль «Hyundai Elantra» корейської компанії «Hyundai Motor Company».

Переможцем тендеру із закупівлі автомобіля трестом зеленого господарства стало ТОВ «Олімп мотор», яке запропонувало «Hyundai Elantra» за 452,4 тисячі гривень. Керівник тресту зеленого господарства Ірина Савчук поінформувала, що очолюване нею підприємство купляє автомобіль за власні зароблені кошти. 

На запитання «Чи доцільно було купувати це авто?», міський голова Рівного Володимир Хомко відповідає так:

Так, це доцільно. Це недорогий автомобіль. Один з найдешевших. І дуже багато їздить по місту директор тресту зеленого господарства. Дуже багато. Ніхто так не їздить, як вона. Вона щоденно мусить об’їздити все. А той автомобіль просто розпадається. Тому не бачу в цьому трагедії. Я ж виважено до цього ставлюся. Це - не собі. Зверніть увагу: я собі не купую. Цьому автомобілю, щонайменше, 12 років, на якому я їжджу. А їй він потрібний.

Нагадаємо, що міський голова Рівного Володимир Хомко користується службовим авто "Toyota Camry" 2007 року випуску, який дістався йому у спадок від попередника на посаді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень