Трендове літнє взуття 2021: воно є в гардеробі справжньої модниці

Не забувайте, що важливий не лише вигляд, а й зручність

Модне літнє взуття – головний об’єкт шопінгу, тож слід звернути увагу на головні тенденції 2021.

Біркенштоки – це літнє взуття, що отримало свою назву від німецького взуттєвого бренду Birkenstock. Саме так називаються шльопанці з ремінцями.

Цього літа особливу увагу звертає на себе взуття з широкими ремінцями. Зараз почали виробляти комфортні шльопанці з анатомічно правильною формою підошви.

Босоніжки – для тих, хто шукає класичне взуття з романтичними нотками, варто звернути увагу на взуття із зав’язками нейтральних чи яскравих кольорів.

Прихильниці мінімалістичних образів обожнюють сандалі чи босоніжки на зав’язках. Довгі стрічки й ремінці, шкіряні шнурки, обв’язані навколо ноги кілька разів, виглядають дуже красиво.

В’єтнамки на підборах чи платформі стали фаворитами інфлюенсерів та модниць інстаграму.

У цьому сезоні в’єтнамки стали мінімалістичнішими. Обирайте в’єтнамки на літо з дутими ремінцями, на невеликій платформі чи на маленьких підборах.

Влітку дизайнери радять одягати в’єтнамки на прогулянку містом, в офіс та поєднувати зі штанами палаццо, сукнями, шортами чи спідницями.

Закриті сандалі – одні з найпопулярніших моделей серед літнього взуття. Вони ще отримали назву рибальські.

Це взуття щільно закриває ноги завдяки багатьом ремінцям, однак дозволяє нозі дихати та відчувати прохолоду в спекотний день.

Таке взуття чудово поєднається з костюмами, джинсами та навіть сукнями.

Сандалі з широкими ремінцями на липучках – стали улюбленим взуттям інстаграм-модниць.

Цього літа сандалі з липучками натхненні культовим взуттям 1990-х, які перекочували з показу Chanel весна-літо 2020 у цей сезон – будуть надзвичайно популярними.

Сабо на підборах – будуть в моді влітку, а особливо в яскравих кольорах. Таке взуття в теплу пору року стане чудовою альтернативою туфлям. Вони виглядають досить свіжо та додають особливого шарму та новизни навіть найпростішому образу.

Сабо підкреслюють жіночність та візуально подовжують ноги. Це взуття подружиться з будь-яким елементом вашого гардеробу – від спідниць та суконь до джинсів та легінсів зі штрипками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень