Ноги навесні будуть сухими! 5 простих і зручних кроків

Що робити, щоб не промокли ноги навесні? Кілька простих порад-нагадувань від «Сегодня», передає РАДІО ТРЕК.

Гумові черевики/чоботи

Красиво, стильно і зручно. Варто лише пам'ятати, що гумове взуття слід вибирати трохи більшого розміру, щоб завжди була можливість одягти теплий носок – так ногам буде комфортніше.

Взуття на платформі

Для прогулянок в мокру погоду чудово підійде взуття на танкетці, високій платформі чи потужній тракторній підошві, тим паче що гранж нині в моді.

Чохли на взуття

Це аналог калош, тільки тонший і простіший. З мінусів – вони можуть бути недостатньо високими і за сильної зливи ризикують пропустити воду. Але є і плюс – у приміщенні чохли знімаються, тож на роботу або навчання не потрібно тягнути з собою змінне взуття, щоб весь день не сидіти в гумі.

Бахіли на ноги

Нехай бахіли завжди будуть у вашій сумці, тим паче, що вони займають небагато місця. Це корисно в тому випадку, якщо зранку ніщо не віщувало дощу, а в обід погода раптом зіпсувалася. Головне – не забути зняти їх після пробіжки калюжами, інакше ноги швидко спітніють.

Водовідштовхувальні засоби для взуття

Вибір всіляких спреїв і кремів у взуттєвих магазинах дуже великий. Правильний догляд за взуттям врятує на певний час і ваші ноги й улюблену пару чобіток.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень