Ноги навесні будуть сухими! 5 простих і зручних кроків

Що робити, щоб не промокли ноги навесні? Кілька простих порад-нагадувань від «Сегодня», передає РАДІО ТРЕК.

Гумові черевики/чоботи

Красиво, стильно і зручно. Варто лише пам'ятати, що гумове взуття слід вибирати трохи більшого розміру, щоб завжди була можливість одягти теплий носок – так ногам буде комфортніше.

Взуття на платформі

Для прогулянок в мокру погоду чудово підійде взуття на танкетці, високій платформі чи потужній тракторній підошві, тим паче що гранж нині в моді.

Чохли на взуття

Це аналог калош, тільки тонший і простіший. З мінусів – вони можуть бути недостатньо високими і за сильної зливи ризикують пропустити воду. Але є і плюс – у приміщенні чохли знімаються, тож на роботу або навчання не потрібно тягнути з собою змінне взуття, щоб весь день не сидіти в гумі.

Бахіли на ноги

Нехай бахіли завжди будуть у вашій сумці, тим паче, що вони займають небагато місця. Це корисно в тому випадку, якщо зранку ніщо не віщувало дощу, а в обід погода раптом зіпсувалася. Головне – не забути зняти їх після пробіжки калюжами, інакше ноги швидко спітніють.

Водовідштовхувальні засоби для взуття

Вибір всіляких спреїв і кремів у взуттєвих магазинах дуже великий. Правильний догляд за взуттям врятує на певний час і ваші ноги й улюблену пару чобіток.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень