Травматологи й окулісти з ПМСД Рівного отримуватимуть з/п із Києва

А з ними й інші вузькі спеціалісти

Працівники вторинної ланки надання медичної допомоги підпорядковуватимуться директорам міських лікарень. Йдеться про вузьких спеціалістів центрів первинної медико-санітарної допомоги Рівного.

Лікарі та інший медперсонал працюватимуть на своїх місцях, тож такі зміни не створять дискомфорту пацієнтам.

Скорочувати нікого не збираються, тобто такі зміни – формальність, каже начальник управління охорони здоров’я Рівного Віктор Іськів:

 - Вони просто будуть заплату отримувати в іншому місці – у НСЗУ, а не з міського бюджету. Фізично медики працюватимуть там, де і працювали, для мешканців міста абсолютно ніякого дискомфорту не буде.

 

А от чи зросте зарплата цим медикам – не можу сказати, адже сама реформа вторинки стартуватиме з нового року. Власне це перепідпорядкування і є головною умовою для старту нового етапу реформи.

Подібна ситуація і з дошкільно-шкільним відділом. Раніше шкільні медсестри були підпорядковані медзакладам, а з нового року, згідно з реформою, вони працюватимуть вже в освітянській галузі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень