Понад 170 тисяч рівнян знайшли свого лікаря

У колишніх поліклініках

Понад 170 тисяч пацієнтів обрали собі лікаря в Центрах первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) Рівного.

- Станом на 9 ранку середи, 06 лютого, 17 0071 особа підписали декларацію з лікарями «первинки» міста Рівного. З них близько 30 % обрали лікаря для дітей. На сьогодні 42 лікарі первинного рівня в ЦПМСД міста уже набрали рекомендовану кількість пацієнтів для надання медичної допомоги. В цілому 163 лікарі з Центрів ПМСД Рівного підписують декларації про медичне обслуговування з пацієнтами, - повідомляє прес-служба міського управління охорони здоров’я.

Три центри первинної медико-санітарної допомоги міста Рівного уклали договір з НСЗУ Національна служба здоров'я України (далі - НСЗУ) та уже в жовтні 2018 року отримали перші кошти за кожного пацієнта який підписав декларацію з лікарем.

Близько 26 % лікарів м. Рівного уже набрали повний ліміт пацієнтів.

Щоб безкоштовно отримувати своєчасну медичну допомогу на первинному рівні необхідно підписати декларацію з лікарем.

Медичні заклади отримуватимуть оплати за договором з Національною службою здоров'я України за пацієнтів, які не підписали декларацію та проживають на території обслуговування закладу лише до 1 липня 2019 року.

Щоб підписати декларацію з лікарем - зверніться в один з трьох центрів первинного рівня надання медичної допомоги Рівного. При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон для смс-підтвердження.  Ознайомитись з лікарями «первинки» ЦПМСД міста Рівного можна натиснувши тут або в реєстратурі ЦПМСД міста.

Процедура підписання декларацій з лікарем займає не більше 10 хвилин, та Ваш візит не заважатиме лікарському процесу, адже декларації заповнюють та вносять до центрального компоненту (eHealth) уповноважені особи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень