ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»: обсяги постачання електроенергії зростають

Є пропозиція, що захистить споживачів від стрибків цін під час опалювального сезону 

Обсяги постачання електроенергії ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», клієнтам – представникам малого та середнього бізнесу – за рік роботи компанії на цьому ринку досягли майже 4,7 млн кВт год.

- Як постачальник електроенергії на українському ринку ми працюємо з червня минулого року. Поступово сформували власну клієнтську базу.

 

На сьогодні з нами співпрацюють 157 представників бізнесу. Лише у вересні їхній обсяг споживання електричної енергії становив 819 тис. кВт год, – розповів директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

Найпопулярнішою комерційною пропозицією став тариф «Фіксований», що дозволяє захистити споживачів групи Б від стрибків цін під час опалювального сезону.

Задля комфорту споживачів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» пропонує індивідуальний підхід до формування ціни, зручні способи розрахунків за електроенергію – передплату, подекадну оплату або ж післяплату. Також від червня нинішнього року компанія пропонує за послугу розподілу електроенергії сплачувати через постачальника.

Все більше представників бізнесу обирають пакетну пропозицію – газ + електроенергія, акцентував директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». 

 

У цьому разі клієнт економить свій час та ресурси, адже взаємодіє з одним персональним менеджером, який допомагає розв'язувати питання відразу по обох енергоресурсах – формує та надсилає рахунки, коригує обсяги, консультує.

 

На сьогодні пакетну пропозицію вже обрали 44 клієнти компанії.

Детальніше з питань постачання електроенергії можна дізнатися у менеджера даного напрямку за телефоном 067-553-44-71, або онлайн за посиланням: https://rv.gaszbut.com.ua/business

Компанія проводить господарську діяльність на підставі ліцензії на постачання природного газу № 653 від 16. 05. 2017 р. та електроенергії № 1199 від 24.06.2020 р. Обслуговує понад 266 тис. побутових клієнтів, 1257 юридичних осіб та бюджетних організацій.

* - на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень