«Торнадо» і «Стадіо Паб» поліція рекомендує обмежити години роботи

Двом нічним клубам Рівного правоохоронці рекомендують працювати до 1 години ночі

«Торнадо», що на вулиці Київській, та «Стадіо Пабу» на Соборній пропонують працювати до 1 години ночі, а не до 4 ранку. Таке рішення оголосив під час засідання виконкому заступник начальника рівненського відділу поліції Юрій Зимка через криміногенну обстановку поблизу вказаних закладів. З його слів, поблизу «Торнадо» з січня 2015 року по перший квартал 2016 року зафіксовано 89 повідомлень, з яких 19 про крадіжки, 21 щодо тілесних ушкоджень, 3 пограбування та 42 бійки. Поблизу «Стаді Пабу» бійок більше – 64, натомість, 2 пограбування, 21 крадіжка та 12 тілесних ушкоджень. Загалом, 102 повідомлення. Міський голова Володимир Хомко повідомив, що передасть цю інформацію на розгляд комісії:

 

- Я не хотів би доводити до абсурду, щоб закрити все в місті Рівному, бо «кучкуватися»  десь будуть. Але, ми можемо закрити десь на півроку «Торнадо» і говоримо так: наводиш порядок – відкриваємо на 3 місяці, не наводиш – закриваємо на рік. Кожному даємо шанс вести бізнес. Хочуть - хай наймають охорону, хочуть - хай платять правоохоронцям, хочуть - хай розвозять по домівках, але мешканці не повинні відчувати дискомфорту. Я протокольне доручення передам комісії – хай займаються. І ми це втілимо в життя.      

Під цей перелік правоохоронці ще планують додати два супермаркети: на Київській та на Макарова. 

Нагадаємо, місяць тому години роботи обмежили «Октанту» Таке рішення викликало жваве обговорення у соцмережах. І вже сьогодні міський голова повідомив, що «Октант» подав в суд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень