У Рівному правоохоронці викорінюють «наливайки»

Останнім часом мешканці окремих вулиць обласного центру, а також користувачі соцмереж обурювались від того, що у місті досі існують магазини, де здійснюється продаж алкогольних напоїв «на розлив» без належної на те ліцензії, а так би мовити «з-під прилавка». Тож заходи з припинення такої діяльності правоохоронці уже проводять, про що сьогодні кореспонденту Радіо Трек повідомив виконуючий обов’язки заступника начальника Рівненської поліції, Юрій Зімка:

– По-перше, ми хочемо обмежити режим роботи цих закладів для того, щоб в подальшому наші громадяни почували себе більш комфортно у нашому місті та відносно них не було скоєно різних правопорушень. Також позбавимо ліцензії на продаж спиртних та тютюнових виробів.

Юрій Зімка повідомив, що у поліції є повний перелік закладів, де роздрібно розливають алкоголь, який правоохоронці уже подали у Рівненський міськвиконком. Варто зауважити, що управління торгівлі міста відмежувалося від боротьби з «наливайками». Начальник відомства зауважив, що цим мають займатися правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень