Торговця ринку «Андріївський» оштрафували за незаконний продаж риби (ФОТО)

На Рівненщині провели рибоохоронний рейд

Фото ілюстративне

На ринку «Андріївський» у Рівному інспектори Рівненського рибоохоронного патруля викрили громадянина, який без жодних дозвільних документів на торгівлю водними безхребетними продавав сріблястого карася, загальною вагою 2 кг.

При перевірці, яку проводили 12 листопада, продавець не мав документів, які б підтверджували законність придбання водних біоресурсів та сертифікат якості.

 

На громадянина склали протокол за ч.1 ст.88-1 КУпАП, повідомляє управління держагенства рибного господарства Рівненщини.

А 13 листопада під час проведення рибоохоронного рейду державні інспектори викрили громадянина, який рибалив з човна забороненим знаряддям – сіткою.

Він встиг зловити 33 екземпляри пліток, 7 окунів, одного сріблястого карася та одного рака.

 

Збитки, завдані рибному господарству, склали 2 900 грн.

Фото: управління держагенства рибного господарства Рівненщини

Незаконно добуті водні біоресурси та заборонені знаряддя лову інспектори вилучили, а на рибалку склали протокол про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до районного суду Рівненської області для притягнення порушника до відповідальності.

Рівненський рибоохоронний патруль вкотре попереджає, що за незаконний продаж риби і раків загрожує адміністративна відповідальність.

Тобто рибним торговцям загрожує від 510 до 1 700 гривень штрафних санкцій.

В Управлінні Держрибагентства у Рівненській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 540 53 90.  Про порушення правил любительського і спортивного рибальства та порядку виготовлення, збуту чи зберігання заборонених знарядь лову просять повідомляти за вказаним номером телефону.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень