Топмодель вийшла заміж за юного бойфренда

Різниця у віці – 17 років

Супермодель Гайді Клум і музикант Том Кауліц (Tokio Hotel) заручилися ще торік. А тепер стало відомо, що вони таємно одружилися в лютому цього року.

Цікаво, що ще взимку Гайді натякала в одному з інтерв'ю про весілля. Тоді вона сказала, що все заплановане на конкретну дату, але громадськість дізнається про це тільки постфактум.

Ми ж обоє з Німеччини, так що все буде вчасно і організовано, - заявила тоді модель. 
 

Як повідомляє TMZ, пару помітили 22 лютого в ресторані Mr. Chow в Беверлі-Хіллз, саме на цей день була оформлена їхня шлюбна ліцензія. Крім того, 22 лютого - перша річниця їхнього знайомства, тому дата дуже символічна.

Нагадаємо, Гайді старша на 17 років за свого тепер уже чоловіка. Раніше вона була двічі заміжня, у неї 4 дітей (донька від менеджера Формули-1 Флавіо Бріаторе, а також донька і двоє синів від відомого музиканта Сіла).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень