ТОП-3 кімнатних рослини, які приносять нещастя

Можна — вірити, можна — не вірити, але...

Кімнатні рослини очищають повітря, створюють сприятливий мікроклімат у приміщенні і прикрашають інтер’єр. Але деякі з квітів можуть бути небезпечними для здоров’я людини і навіть приносити в дім нещастя.

Фікус

Ця кімнатна рослина виглядає розкішно. У природному середовищі вона досягає висоти до 20 метрів, а в будинках виростає до двох метрів.

Раніше фікусу приписували здатність притягувати удачу та достаток, але думка про нього змінилася після Другої світової війни. Справа в тому, що в сім’ї, де росла така рослина, з фронту не повернулися чоловіки.

У листі фікуса міститься молочний сік, в якому є каучук.

 

Випаровуючись, ця рідина наповнює повітря токсинами.

Папороть

Їй здавна приписують магічні властивості. Згадайте народний звичай шукати на папороті червону квітку в ніч на Івана Купала. Люди думають, що ця кімнатна рослина береже оселю від бід, а його мешканців – від хвороб. Але папороть – енергетичний вампір, який позбавляє людину щастя, достатку і здоров’я.

Якщо не хочете, щоб у вашій родині відбувалися сварки, не заводьте таку рослину.

Плющ

У європейців плющ вважається символом вірності, а ось у слов’ян - навпаки. Ця кімнатна рослина, на думку наших предків, несе своїм власникам смуток і самотність. Жінки з давніх часів помітили, що плющ відлякує женихів від дівчат. Але у нього є і позитивні властивості. Якщо вам сумно, посидьте в кімнаті поруч з ним: настрій покращиться.

За інформацією today.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень