Жіночі імена, які несуть потужну негативну енергетику

Біоенергетики назвали жіночі імена, які залучають в життя своїх носіїв багато негативу, а іноді біди і нещастя

Антоніна

У жінок з цим іменем у житті нерідко трапляються неприємності, їм доводиться раз за разом долати безліч труднощів і складних ситуацій. Причиною найчастіше стає гіпертрофований трудоголізм і почуття відповідальності. Завдання Антоніни – навчитися отримувати задоволення від життя.

Діана

У характері Діани переважають образливість, запальність, агресія та дратівливість. Спілкування з іншими дається жінкам з цими іменем нелегко, звідси і всі проблеми. Вчіться поважати інших, думати не тільки про себе, але і про те, чим ви можете бути корисні близьким, знайомим, всьому людству.

Кіра

Панянки з ім’ям Кіра зазвичай ледве стримуються, щоб не влаштувати скандал на рівному місці. Вони можуть годинами доводити свою точку зору, застосовуючи в процесі навіть агресію і моральні удари нижче пояса. З таким настроєм проти всіх щасливого життя не бачити, як своїх вух. Відкрийтесь світу і зрозумійте, що поки ви одна, ви беззахисні навіть перед самим незначним вітром. Тільки з підтримкою друзів і рідних можна побудувати повноцінне життя, наповнене любов’ю і радістю.

За інформацією today.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень