ТОП продуктів, які чистять судини

Змінивши раціон, можна позбутися і холестеринових бляшок

Правильне харчування допомагає не тільки позбутися зайвих кілограмів, але й сприяє очищенню судин від холестеринових бляшок. У такому випадку обов’язково слід збагатити раціон продуктами, що багаті на вітаміни групи В

Вітамінів цієї групи багато в лососі. Максимальний ефект від продукту можна отримати, вживаючи його із зеленню і бобовими, – кажуть експерти.

Справжнім суперфудом для судин є й гранат. Регулярне помірне вживання гранатового соку протягом року сприяє зменшенню товщини стінок судин на 30%.

Однозначно корисним продуктом є квашена капуста, як зараз її полюбляють називати – ферментована. Вона містить корисні бактерії які зменшують шкідливий вплив токсичних речовин на організм.

Крім того, запобігти утворенню холестеринового нальоту на стінках артерій допомагає часник. Найбільшу ефективність він має, якщо вживати його сирим. 

А щодо м'яса, ставку краще зробити на курятину та індичку. Це м’ясо містить L-аргінін, це амінокислота, яка оздоровлює судини. 

Джерело: Новини ю інфо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень