ТОП продуктів для здоров’я серця

Це реально може впливати на тривалість і якість життя

Відмова від шкідливих звичок і правильний спосіб життя – це вже половина шляху до здоров’я серця. Не останню роль грають й продукти, які ми споживаємо щодня.

У раціон треба додати боби, багаті на магній і калій. Особливо корисна червона квасоля, вона містить багато заліза, фолієвої кислоти та білка. Щодня достатньо з'їдати до 150 г такого продукту.

У раціоні має бути риба. Лосось, сьомга, оселедець, сардини чи скумбрія. Така риба знижує ризик захворювань серця, діабету. Порція риби має бути тричі на тиждень.

Бажано їсти вівсянку, яка нормалізує холестерин, зменшує навантаження на серце. Зробити кашу смачнішою та кориснішою можна додаючи фрукти та ягід.

Лляна олія вважається найкориснішою для серця. У ній багато корисних кислот, які очищають судини, розсмоктують тромби. Олію можна додавати до салатів та інших страв, на день достатньо 2-3 ложок олії.

Принесуть користь серцю та яблука, які знижують ризик розвитку інфаркту та атеросклерозу.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень