ТОП-6 поганих подарунків молодятам на весілля

Деякі подарунки привертають біду

Весілля – чи не найголовніша подія у житті людей. На свято зазвичай молодята запрошують найближчих людей. Принаймні зараз, адже раніше гуляли весілля на 300-500 людей, коли наречені могли й не всіх гостей знати.

Аби не зіпсувати свято і життя молодятам, варто знати, що краще не дарувати, аби не накликати біди.

Антикваріат

Речі зберігають спогади про колишнього господаря і не завжди вони позитивні. Тому не варто наражати на небезпеку наречених.

Дитячі речі

Згідно з народними прикметами, дарувати одяг для ще ненародженого малюка – до біди і труднощів із зачаттям дитини. До того ж, ви до кінця не знаєте, як пара ставиться до можливості спадкоємця і чи планують молоді його взагалі.

Дзеркало

Дзеркало – містичний предмет, який є сполучною ланкою між світом мертвих і живих. Через такий подарунок стосунки пари можуть «дадуть тріщину».

Годинник

Годинники відраховують час і езотерики не радять робити такі подарунки. Це може привести або до розриву, або навіть до смерті когось із пари.

Порожні вази 

Ваза, навіть красива, але порожня всередині - прикмета до бідного і нецікавого життя. Якщо вже ви точно вирішили, що хочете подарувати на весілля вазу – покладіть на дно предмета монетку. Дарувати кухонне начиння теж не рекомендується теж, але не тому що це погана прикмета, а тому що це банально і неетично. Господиня будинку сама вирішить, який посуд їй потрібен.

Постільна білизна

Текстиль – дуже особисті речі, їх повинні купувати ті, хто ними буде користуватися. І взагалі етикет не рекомендує купувати постільну білизну молодятам.

Як не крути, але ідеальним подарунком будуть гроші. Тоді ви дасте шанс молодятам використати подаровані гроші справді на те, що їм потрібно.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень