ТОП-6 додатків для смартфона, які почистять його від непотрібних файлів та сміття

Якщо ваш Android-телефон гальмує та підвисає, не поспішайте купувати новий телефон

Колаж: РБК-Україна

Якщо ваш Android-телефон гальмує та підвисає, не поспішайте розмірковувати про покупку нового пристрою. Можливо, проблема криється в «смітті», що накопичилося, через встановлення/видалення різних додатків, перегляду веб-сторінок у браузері та інших дій з різною інформацією.

Google Files

Простий файл-менеджер підійде для тих, хто не хоче встановлювати програми від невідомих розробників. Для видалення непотрібних файлів з пам'яті в додатку є вкладка «Очищення», де можна подивитися, що саме займає місце, чий кеш перевалив за 10 ГБ і що було завантажено нещодавно.

Додатково: функція створення секретної папки, захованої за паролем, зручний обмін файлами з оточенням.

Junk Cleaner

Простий у використанні додаток з інтуїтивним інтерфейсом, який представляє всі елементи, що видаляються, в одному списку. Файли впорядковані за категоріями, починаючи з невстановлених APK і закінчуючи розмитими фотографіями. Ви можете легко вибрати непотрібні дані та видалити їх.

Додатково: сортування файлів за типом та розширенням, світла та темна тема інтерфейсу.

One ToolKit

Універсальний додаток з функцією швидкого видалення кешу та тимчасових файлів. У ньому також передбачено інструмент для очищення даних конкретної соціальної мережі чи месенджера.

Додатково: аналіз використання батареї, очищувач сповіщень та ряд функцій за підпискою.

Avast Cleanup

Ця програма не тільки призначена для видалення кешу, але й для організації медіафайлів. Зручна класифікація фотографій, скріншотів та відео полегшить пошук великих файлів та швидке їх перенесення на Google Диск, Dropbox або OneDrive.

Додатково: профілі, що налаштовуються для економії енергії, екран блокування з погодним віджетом і кнопкою очищення.

CCleaner

Мобільний аналог однойменної Windows-програми, що багато в чому повторює Avast Cleanup. Швидко аналізує пам'ять пристрою та зважує всі файли, сортуючи їх за типами. Перехід на Pro-версію сервісу дозволить чистити кеш та проводити оптимізацію за розкладом.

Додатково: корисні дані про роботу процесора та батареї, сповіщення з підказками.

Duplicates Cleaner

Duplicates Cleaner спеціалізується на виявленні повторюваних файлів, включаючи ідентичні зображення, відео та документи. Цей інструмент буде корисним користувачам, які часто працюють з фотографіями та зберігають дублікати, і тим, хто керує кешем вручну або з використанням файл-менеджера.

Додатково: сканування лише SD-картки, носія USB або певної папки, якщо є підписка.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень